Trille-Tralle-Treff på Kefas
Et trivelig treffested for små og store onsdags formiddag. Lek, mat og prat. Vel møtt!

Brønnøy menighet ønsker å skape et trivelig treffsted for små og store onsdags formiddager på Kefas. Vi tenker i første omgang dette som et tilbud for hjemmeværende foreldre/foresatte med barn fra 0-1 år (men gjerne også i følge med besteforeldre, tanter/onkler, faddere, evet andre :o) Noen ganger i semesteret møtes vi i Brønnøy kirke.

Vi legger til rette for lek, mat og prat (enkel lunsj kr 20,- evt. medbrakt matpakke, matter, puter, tepper og leker på gulvet, stellebord på toalettet). Gjennom en tilpassett samlingsstund underveis med baby-/småbarnsang vil vi stimulere sangglede og musikalitet og være med og styrke de gode bånd mellom barn og omsorgspersoner. Dette er selvfølgelig frivillig å være med på, men jo flere som deltar desto morsommere kan vi ha det!! Her bruker vi regler (rim og rytme), trad. og nyere barnesanger, kristne sanger/bønner, lek/bevegelsessanger m.m. Slik kan menigheten også gi noe hjelp til trosopplæring i heimen (tips til materiell/aktiviteter; bøker, musikk, leker m.m.)

Alle i målgruppen ønskes velkommen onsdager mellom 11.00-13.00, og kan komme og gå når det passer. Baby-/småbarnsang starter kl. 11.30. Vi mottar støtte fra Kristelig studieråd etter godkjent studieplan og må da føre fremmøte på deltakerne. Dette innebærer at alle som ønsker det og har deltatt på minimum 6 samlinger får tilbud om deltakerbevis for den voksne og diplom til barnet.

Trille-Tralle-Treff vil være åpent alle onsdager utenom ferier og evet andre spesielle dager (følg med på våre web-sider, facebook: Baby-/småbarnsang i Brønnøy eller annonsering i BA).

Skulle ellers noen som har ekstra tid til overs ha lyst til å være med som medhjelper (praktisk, sosialt, lede samlingsstund) hadde vi satt veldig stor pris på det! Kontakt Brønnøy kirkekontor 750 09 550 og diakon Gry Netland-Ebbesen for evet spørsmål vedr treffet eller frivillig medvirkning.

Hjertelig velkommen